Accident grav la Brăișoru

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit azi la un grav accident rutier petrecut pe raza localității Brăișoru, comuna Sâncraiu.

La fața locului au fost alocate o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD, dintre care unul tip terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca, și un echipaj SAJ.

În momentul sosirii la locul accidentului, echipajele operative au găsit un microbuz și un autoturism avariate și două persoane încarcerate în fiecare dintre acestea.

Totodată la locul accidentului a fost alocat și elicopterul SMURD din cadrul Punctului Aeromedical Jibou.

Pompierii au descarcerat și extras din autoturismul și microbuzul avariat doi bărbați, în vârstă de aproximativ 40, respectiv 20 de ani, care au fost preluați de către echipajele medicale și transportați la spital. Conform primelor evaluări ambii sunt în stare stabilă.

O femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, și patru copii, cu vârste cuprinse între 7 luni și 11 ani, au fost consultați și transportați la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări toți erau în stare stabilă.

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu