Demea către Cordoș: „Nu meriți funcția de președinte la PSD Cluj, deci dă-ți demisia!”

Sabin Demea, liderul de opinie al pesediștilor huedineni, lansează noi acuzații la adresa șefului său de la Cluj-Napoca, dar și a fostului său coleg și președinte la PSD Huedin, Marius Fărcaș:

Pentru toți Pesediștii de-o fibră și simțire
To whom it may concern
Este rumoare mare în sediul Politburo PSD-Cluj.
Sabin Demea a făcut o crimă de lezmajestate împotriva președintelui interimar Alexandru Cordoș, ființă deificată și sacrosantă.
Frica submisivă declanșează reflexe atavice de apărare, piloerecție, obraji roșii, strigăte guturale-să convocăm BPJ-ul și să cerem excluderea infractorului, sunt delațiuni, a atacat partidul etc!
Dragă Sandule&co voi încerca să răspund la aceste remarci criminative:
sunt de vină și recunosc, am greșit când am spus 5% procent la alegeri, de fapt sunt 4,74% din total electorat la alegerile parlamentare 2020.
Voi răspunde la o altă situație chixocomică, în care sunt acuzat că împreună cu colegii mei dorim reorganizarea filialei din Huedin, dorim implementarea unei doctrine social democrat-liberală modernă și intelectuală.
Dorim refacerea bazei de date a membrilor și bazei financiar contabile, inexistente până la această dată. Ai fost sesizat de nenumărate ori despre aceste carențe ale fostului președinte Fărcaș Marius, bunul tău prieten.
De fapt sunt acuzat că am o atitudine vitriolantă împotriva lui Fărcaș Marius și este adevărat dar nu se poate să nu sancționăm trădarea pe care o face de 6 mandate cu PNL-ul local, votează, pozează și trimite buletinul de vot cu candidatul PNL, face exact ca și tine Sandule , care ai predat partidul cu totul PNL-ului.Multe alte truisme le voi spune în fața comisiei de integritate și BPJ.
Sandule, ne-ai închis comunicarea pe grupurile partidului și ne-ai exclus samavolnic din biroul politic, cred că nu meritam această castrare politică, dacă politica este cuantificată în procente “28%”, procentul electoral la Huedin.
Sandule, așteptăm de la tine să fii conștient și reflexiv și să nu treci direct la un democid, pentru simplu fapt că am o poziție constructivă și reală de organizare politică, inexistentă acum.
Sandule, nu mai am timp și nervi să-ți tolerez toate minciunile și alegațiile pe care mi le spui de doi ani.
Nu mai cred și nu mai impresionează pe nimeni poveștile tale și a pițifelnicului tău Fărcaș, mese cu obrăjiori de vită cu domn profesor Mare la Beliș! Ești ceea ce mănânci, Sandule!
Pentru toate aceste minciuni, blocaje pe grupuri, precum și pentru politica ta gen Do Your Worst, am fost nevoit să ies în spațiu public și să mă fac auzit.
Sandule, termină cu amenințările cu excluderi, răstigniri, lapidări, lovituri cu toroipanul în BPJ, o structură care conform statutului este inexistentă fără alegeri interne.
Măcar atât trebuia să știi, tu asistent universitar penal-ist, pentru tine din păcate legea și statutul partidului sunt facultative.
Am avut un birou politic, dar ne-ai blocat de teamă și datorită structurii tale psihice, una mesianică, rabinică!
Acesta este Status Quo-ul actual al partidului și personal îți spun din nou Non Serviam, menținându-mi poziția inițială,Nu meriți funcția de președinte PSD, deci dă-ți Demisia!

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu