În sfârșit s-a hotărât: Mircea Moroșan candidează pentru un nou mandat

După „n” discuții cu Daniel Buda și Alin Tișe, Mircea Moroșan s-a lăsat înduplecat și a decis să candideze la primăria Huedin, sigur, în urma unor calcule electorale pe toamnă, la alegerile parlamentare, calcule care pot avea la bază promisiuni, însă până la toamnă PNL trebuie să-și scoată cămașa la locale și mai ales europarlamentare iar prestația conducerii PNL de la București doar încurcă filialele tari cum e cea din Cluj, nu ajută deloc.

Pe lângă „Moro” cam nici un candidat liberal nu făcea probabil față asaltului dat de Oana Goga și Horea Matiș, singurul cu curaj, Pantea nefiind neapărat acceptat de boierii de la Cluj.

Așa că de vreo săptămână se știe: Mircea Moroșan candidează din nou la primăria Huedin iar aseară a confirmat printr-un video informația.

Dragi concetățeni, aș vrea să vă spun în mod oficial că îmi voi depune candidatura pentru un ultim mandat de primar al orașului Huedin. Asta și datorită faptului că avem 11 proiecte europene în faza avansată de derulare, un proiect național Anghel Saligny foarte mare și aș vrea ca atunci când ajung la pensie, împreună cu dumneavoastră să ne bucurăm de realizările noastre. Așa să ne ajute Dumnezeu! Vă mulțumesc că ați fost tot timpul alături de mine și sper că veți fi și în continuare”, a anunțat primarul Mircea Moroșan pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu