Liceul Octavian Goga va avea laboratoare inteligente

Consilierul local independent și totodată directorul Horea-Dorin Matis a anunțat unda verde pentru dotarea cu laboratoare inteligente a Liceului Octavian Goga din Huedin.

„Începem cu dreptul noul an! A fost înregistrat oficial apelul privind Proiectul <Dotarea cu laboratoare inteligente a Liceului Teoretic ”Octavian Goga Huedin”> din Planul Național de Redresare și Reziliență – Competiția 2023. Costurile totale ale proiectului Smartlabs sunt în valoare de 295.133,90 RON – fonduri nerambursabile din partea Uniunii Europene.

Numele apelului de proiecte este ”Dotarea cu laboratoare inteligente a unităților de învățământ secundar superior, a palatelor și a cluburilor copiilor”, Pilonul Pilonul VI. Politici pentru noua generație, Componenta Componenta C15: Educație, Reforma Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației, Investiții Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ, iar durata implementării proiectului este cuprinsă între Decembrie 2023 – Ianuarie 2025.

Codul final de înregistrare este: F-PNRR-SmartLabs-2023-0987 Proiect ”Dotarea cu laboratoare inteligente a unităților de învățământ secundar superior, a palatelor și a cluburilor copiilor” parte a PNRR | Pilon 6 | C15 | i9

Laboratorul conține: Minimum 50% din buget va fi alocat pentru partea de trunchi comun obligatorie pentru toate unitățile de învățământ secundar superior, iar Maximum 50% din buget va fi alocat opțional și diferențiat, pentru echipamente tehnologice de tip „smart lab”, în funcție de nevoia identificată și asumată la nivelul unității de învățământ secundar superior/unității conexe eligibile.

Felicit pe toți colegii care s-au implicat în accesarea acestui proiect!” a anunțat Horea-Dorin Matiș.

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu