Ludovic Orban nu a onorat Imnul Moţilor la Mărişel!

Aproximativ 1.000 de moți din Apuseni dar şi numeroşi români din țară au luat parte duminică, 8 iulie, la sărbătoarea tradițională de la Crucea Iancului, zona Fântânele, comuna Mărișel.

La eveniment au participat primarii comunelor Gilău, Floreşti, Călăţele, Cojocna, Mărgău, Măguri Răcătău, Săcuieu, Ciucea, Beliş, Mănăstireni, dar şi din Arieşeni şi Horea din Alba, parlamentarii Horia Nasra, Cornel Itu, Adrian Oros, deputatul de Alba, Corneliu Olar, deputatul de Bistriţa, Sighiartau Robert-Ionatan, preşedintele PNL, Ludovic Orban şi preşedintele Societăţii Cultural patriotice din România, pro. Victor Bercea.

Dacă politicienii au stat prezenţi la slujba religioasă săvârşită de un sobor de preoţi, pentru a fi văzuţi de mulţime, imediat după, liderii PNL Cluj, în frunte cu preşedintele PNL, Ludovic Orban au plecat la Cluj fără prea multe explicaţii. Momentul a fost extrem de penibil pentru participanţi, când chemaţi pe scenă să onoreze Imnul Moţilor, Ludovic Orban, Daniel Buda, Sighiartau Robert-Ionatan şi Adrian Oros nu au răspuns, fiind deja plecaţi de la sărbătoare.

Evenimentul a fost organizat şi în acest an la cel mai înalt nivel, primarul Viorel Ghic reuşind să managerieze bine sărbătoarea, în ciuda vremii nefavorabile.

Articole asemănătoare