Parc industrial în Huedin. Este realizabil? Oana Goga: În județul vecin, Bihor, în Aleșd, Beiuș și Ștei se construiesc parcuri industriale!

Oana Goga a anunțat recent că va candida la primăria Huedin din partea PSD, alături de o echipă de cinci stele pentru Consiliul Local Huedin.

Conform publicației Apuseni Info, Oana Goga are trei priorități: Locuri de muncă, turism și investiții în infrastructură – Oana Goga candidează la primăria Huedin: Locuri de muncă, turism și investiții în infrastructură sunt prioritățile mele

Oana Goga a precizat că un parc industrial în Huedin este un proiect viabil și dă exemple din județul vecin, Bihor:  „S-a tot discutat în ultimii 10-15 ani despre un parc industrial în Huedin. Politicieni din toate partidele politice au promis acest parc industrial, care în mod evident ar genera locuri de muncă, însă niciunul nu a făcut nimic concret în această direcție. Mă veți întreba dacă și promisiunea mea este fără conținut, ”de campanie” și dacă se poate realiza! Da, se poate! Uitați-vă în județul vecin, Bihor, și nu mă feresc să dau acest exemplu, alături de primării din Ștei, Beiuș, Aleșd, Marghita, Tileagd și Salonta, executivul județului Bihor are funcționale sau în implementare mai multe parcuri industriale. Dar pentru această trebuie să ai dorință și poftă de muncă, și să nu-ți fie rușine, să nu fi orgolios să preiei un model bun de guvernare locală, indiferent că-i de la PSD, PNL, USR, AUR sau oricare altă formațiune politică. În definitiv vorbim aici despre administrație, apoi despre ideologii și doctrine politice” a precizat Oana Goga.

 

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu