PSD Huedin și-a prezentat oficial candidații pentru alegerile locale

Joi 14 aprilie PSD Huedin și-a prezentat candidații pentru alegerile locale care au loc pe 5 iunie 2016.

La eveniment au fost invitați să participe atât membrii și simpatizanții PSD precum și reprezentanți ai partidului de la nivel județean. Au fost prezenți senatorul Alexandru Cordoș, Luca Viorel secretar executiv PSD Cluj, Ioan Neselean vicepreșendinte PSD Cluj, oaspeți și invitați.

În fața unui public numeros au fost ținute scurte discursuri, fiind anunțată lista de consilieri locali propusă de PSD la Huedin, precum și candidatura d-lui Marius Fărkaș la funcția de primar.

Candidatul PSD la primărie și-a expus programul politic, abordând multiple aspecte legate de problemele  orașului, idei și soluții pentru noi proiecte.

“Nouă ne pasă! Am intrat în luptă fiindcă nouă ne pasă de orașul în care ne-am născut și  am crescut,  în care vrem să rămânem și să ne creștem la rândul nostru copiii, orașul în care copiii noștri să dorească să rămână la rândul lor. Nouă ne pasă și de acea dorim să dezvoltăm orașul și suntem convinși că a venit vremea să înțelegem că dezvoltarea orașului  și o bună administrație locală nu înseamnă numai pavaje,  ci   abordarea unor proiecte care presupun dezvoltarea economică a orașului, generatoare de locuri de muncă. Nouă ne pasă și nu dorim să trăim într-un oraș cenusiu, condamnat și cu oameni triști” a subliniat d-nul Marius Farkaș candidatul PSD la primăria orașului Huedin.

Lista de consilieri propusa de PSD:

 1. Fărkaș Marius
 2. Vălean Alexandru
 3. Fărcaș Viorel
 4. Popa-Pol Vasile
 5. Dinea Doina
 6. Bele Julieta
 7. Cozea Silvia
 8. Vlaic Sorin
 9. Saitiș Ciprian
 10. Coblișan Anca
 11. Pandele Cristian
 12. Mazăre Sergiu
 13. Kulcsar Klara
 14. Cheța Dorina
 15. Ciceu Augustin
 16. Neag Vlăduț
 17. Seichei Gabriel
 18. Lascau Ramona
 19. Matiș Mirela

Articole asemănătoare