Sipoș (AUR) vrea parc industrial în Huedin și pârtie de schi la Vlădeasa

Coordonatorul AUR Cluj – Cristian Sipoș a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că este necesar un parc industrial în Huedin și o pârtie de schi la Vlădeasa, unică în România.

„Asistăm de 30 de ani la o depopulare și degradare continuă a calitătii vieții cetăteanului din orașul Huedin și comunele învecinate.

Deși Huedinul este conectat la drumul național, la calea ferată care ar face ușor legătura spre Europa de Vest și Centrală, acest oraș nu are nici azi un parc industrial chiar dacă de 15 ani de zile, in fiecare an preelectoral se promite realizarea unui parc industrial in cadrul Tetarom atât de către primar cât și de către Consiliul Județean.

Noi, AUR, susținem și rugam imperios autoritățile competente( Consiliul Județean) de a nu mai amina acest proiect necesar Huedinului” a precizat Sipoș.

Liderul AUR Cluj a mai precizat că nu doar industria e o prioritate în zonă, ci și turismul: „De ani buni de zile se vehiculează de către Consiliul Județean investiția „Pârtia Vladesa” pe raza comunei Săcuieu.

Nici până în ziua de astăzi nu există un document între Consiliul Județean Cluj și Primăria Săcuieu pe acest subiect.

Dacă totuși se va realiza această investiție propunem un circuit turistic „pârtia Vlădeasa – Cetatea Bologa – Complexul Octavian Goga din Ciucea”, un proiect turistic care va revigora zona și va creea o emulație pozitivă a antreprenorilor locali” a mai precizat Cristian Sipoș.

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu