USR și-a stabilit candidatul pentru primărie: Kudor Csaba

USR vine cu o candidatură surprinzătoare la primăria Huedin – Kudor Csaba, o opțiune multiculturală pentru o comunitate cosmopolită. Interesant este că profesorul Marius Ciota, consilier local activ în localitate, a ales să nu mai candideze la acest scrutin pentru funcția de primar.

Alegerile sunt punctul de plecare către o transformare și eu, Kudor Csaba, mă ofer să vă fiu ghid.

Anunț oficial că îmi depun candidatura pentru funcția de primar al Orașului Huedin!

Cred ferm în puterea transformării pozitive și intenționez să servesc comunitatea cu integritate și devotament. Vin cu o abordare proactivă în administrația locală, alături de echipa mea și cu sprijinul Alianței Dreapta Unită!

Ne angajăm să ducem Huedinul spre acceptare, dezvoltare sustenabilă și modernizare. Este momentul pentru o schimbare autentică și sunt hotărât să o facem posibilă” a anunțat candidatul USR la primăria din Huedin – Kudor Csaba.

Până în acest moment, PNL Huedin nu are un candidat acceptat de județ, cu excepția lui Mircea Moroșan, toți posibilii candidați liberali sunt „cântăriți” cu mare atenție.

Duminica trecută, liderul PNL Cluj, Daniel Buda a fost în Huedin în încercarea de a soluția candidatura lui Moroșan însă actualul primar continuă să refuze să mai candideze la primărie.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu