3 metode practice de care NU știai pentru a aranja încălțămintea

În fiecare loc în care ai fost, ai cumpărat pantofi, sandale, papuci. Absolut tot ce ai dorit. Îți place foarte mult să achiziționezi încălțăminte? Toate acestea trebuie organizate și depozitate așa cum se cuvine. Nu prea mai ai unde să le pui și sunt împrăștiate în toată casă sau chiar înghesuite în cutii? Este important să știi că încălțămintea trebuie să aibă un loc potrivit pentru a nu fi deteriorata. Cea mai mare problemă este că nu mai ai spațiu în dulap și nu iei în considerare posibilitatea de a o organiza într-un mod creativ și eficient.

Nu știi unde să depozitezi articolele de încălțăminte? Noi venim cu 3 metode simple, dar foarte practice care îți vor rezolva problema.

  1. Lăzi de fructe reciclate

Poate că nu ai mai auzit de o astfel de idee, dar este foarte bună. Ai lăzi de fructe acasă? Credeai că nu-ți mai folosesc la nimic? Nu le arunca, acestea sunt atât de utile. Pot fi decorate și transformate în cutii de pantofi. Iar pentru a obține un efect 3D poți utiliza cutii de mărimi variate. Ce zici? Este ceva nou și poate un pic neobișnuit, dar trebuie să fi original și să improvizezi.

  1. Dulap pentru pantofi       

Cum crezi că ar arăta încălțămintea ta organizată pe fiecare raft? Este o variantă minunată pentru toate persoanele ale căror încălțări au culori și design-uri diferite. De aceea ai nevoie de un pantofar  care oferă spațiu suficient pentru toate perechile de pantofi pe care le ai. În momentul în care dorești să mergi la o petrecere sau ai o întâlnire de afaceri, poți găsi exact ceea ce ai nevoie, fără să te enervezi. Organizarea este esențială, te ajută foarte mult atunci când ești în criză de timp și trebuie neapărat să te pregătești și să pleci de acasă cât mai repede posibil.

  1. Coșuri de răchită

O altă metodă este să utilizezi coșurile de răchită. Sigur ai prin casă așa ceva, iar dacă nu, este cazul să achiziționezi unul sau câteva. Pot fi atât de folositoare. Utilizează-le pentru a-ți depozita sandalele și papucii. O soluție inventivă și foarte practică. Acestea au mărimi diferite, fie sunt mari, fie sunt mici. Se aleg în funcție de cât de multe articole ai. Nu uita că nu trebuie să găsești întotdeauna idei clasice. Mereu este loc pentru câteva idei ieșite din tipar, dar care au un efect foarte bun și dau rezultate.

Așadar, este important să-ți faci timp pentru aranjarea pantofilor pentru că în acest mod economisești timp. Dacă acestea sunt împrăștiate prin toată casă, atunci vei întâmpina dificultăți în găsirea perechii pe care o cauți. Acordă atenție acestui aspect și pune totul cap la cap. Mai sus sunt relatate trei metode care îți vor oferi organizare și spațiu mare pentru toată încălțămintea cumpărată de-a lungul timpului. Începe aranjarea acesteia și alege cea mai potrivită și utilă metodă pentru tine!

Articole asemănătoare