Consilierul primarului din Huedin atacă dur „hAUR Huedin”

Consilierul primarului din Huedin, Ovidiu Pantea, dă de pământ cu cei de la „hAUR Huedin”: „Incompetenți și fără ocupație, mint și dezinformează cetățenii” după ce aceștia ar fi făcut un fake news pe rețele de socializare în legătură cu starea drumului din Cetatea Veche.

„Dragă cetățean, ai fost mințit și dezinformat cu rea credință de către hAURiștii din Huedin! Nu a trecut mult timp de când această ciumă poleită a apărut și la poalele Vlădesei, că iată, și-a dat deja arama pe față.

Partidul extremist și populist hAUR Huedin, plin doldora de oportuniști incompetenți și oameni fără ocupație, mint și dezinformează cetățenii, de această dată în legătură cu drumul din cătunul Cetatea Veche.

Niște personaje triste, care nu au făcut niciodată nimic pentru comunitate, se dau de ceasul morții pe Facebook și deplâng starea drumului din Cetatea Veche, declarând pe un ton grav, că „sistemul de licitații e la pământ”, că „recepția drumurilor la fel”, că „baronii, că „firmele de casă”, că „mafia”, etc… de parcă ei ar avea habar despre ce vorbesc.

Și pentru ca minciuna și dezinformarea să fie meniu complet, populiștii au îmbrăcat dezinformarea cetățenilor într-o imagine care prezintă o secțiune din drumul de la Bolic, care a fost afectată de traficul utilajelor grele ce au lucrat la drum.

Dragi cetățeni, trebuie să știți că poza prezentată de HAURiști nu prezintă realitatea iar postarea este doar o încercare de-a vă manipula și reprezintă o acțiune rău intenționată a unor incompetenți ahtiați după putere.

Imaginea prezentată de hAURiști este din anul 2021, atunci când drumul era șantier în lucru iar lucrarea nu fusese încă recepționată de orașul Huedin.

Evident că secțiunea respectivă nu mai arată așa, ci a fost reparată iar ulterior a fost făcută recepția drumului (vezi poza făcută azi).

Fotografia făcută azi prezintă realitatea din teren și starea de fapt a drumului din Cetatea Veche iar situația prezentată de hAURiști este o minciună și o încercare de manipulare a cetățenilor.

Abia aștept alegerile, să văd cum cetățenii vor trimite și acest partid toxic, deopotrivă cu personajele care-l populează, la coșul de gunoi al istoriei.

Foto: poza prezentată de hAURiști, aceeași poză prezentată de Apuseni Info în 2021, poza făcută AZI cu situația reală din Bolic și imaginea cu locul în care trebuie trimis partidul hAUR” a precizat Ovidiu Pantea.

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu