Șeful AUR Huedin răspunde ferm la acuzațiile lui Ovidiu Pantea

Președintele AUR Huedin, Broscoi Flaviu, i-a răspuns consilierului primarului din Huedin, Ovidiu Pantea, care afirmase de curând că membri ai „AUR Huedin sunt incompetenți și fără ocupație, mint și dezinformează cetățenii”.

„AUR Huedin, prin președintele organizației locale, dl.ing. Broscoi Flaviu, dorește să aducă câteva lămuriri la acuzele aduse zilele trecute de către consilierul personal al primarului orașului Huedin, dl. Pantea Ovidiu, după cum urmează:

Domnul consilier cataloghează membri AUR Huedin ca fiind “incompetenți și fără ocupație”.

Hai să-ți dau, domnule consilier, câteva exemple de oameni “incompetenți și fără ocupație” care sunt membri AUR:

  1. dl.ing. Matiș Nicolae, inginer Mașini și Echipamente Termice, diplomă de studii aprofundate în cadrul Facultății de Știința și Ingineria Materialelor, diplomă de Studii Academice Postuniversitare – Informatică, certificat de absolvire – Departamentul pentru pregătirea personalului didactic, fiind cadru didactic la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca în perioada 1998-2000, lucrând 8 luni în Irak la montarea a două fabrici pentru producție apă potabilă;
  2. dl. Lung Mădălin, licențiat în geografie și istorie, cu 2 mastere absolvite la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca;
  3. subsemnatul, lt.col.(r) ing. Broscoi Flaviu, absolvent al Academiei de Poliție “Al. I. Cuza” București – Facultatea de Pompieri, inginer diplomat în Instalații pentru Construcții, fost comandant al Detașamentului de Pompieri Huedin, subunitate pe care am coordonat-o și condus-o f bine timp de 16 ani, timp în care am fost în slujba cetățeanului 24/24h, 7/7 zile.

Deci, după cum se vede, am prezentat oameni incompetenți, după părerea domnului consilier….doar dânsul e competent!

Doamna Bianca Blaj a postat pe pagina de facebook, după cum a și relatat și asumat public, din punct de vedere personal, al unui cetățean care are dreptul la libera exprimare, ci nu din partea partidului AUR. Se poate observa în postările dânsei că nu face nicio referire la adresa partidului, nu utilizează însemnele partidului. Toate postările din partea partidului sunt expuse pe pagina de facebook a AUR Huedin și pe site-ul organizației.

Dumneata când aduci acuze și jigniri, le faci personal sau din partea primăriei? Dacă sunt făcute din partea primăriei înseamnă că sunt probleme grave în interior!

Utilizând mereu sintagma “hAUR”, tind să cred că, dl. Pantea, aveți ceva cu comunitatea rromă și încercați mereu să denigrați.

Referitor la afirmațiile dumneavoastră că nu am făcut nimic pentru comunitate, vă aduc aminte că niciunul din membri AUR Huedin nu are nicio funcție în administrația locală, dar fiecare a făcut personal ce a putut face, vă asigur. De exemplu, personal, am ajutat atât în timpul programului de lucru, cât și din timpul liber, sărbători, weekend-uri, inclusive din zile de concediu când am rămas în zona, cetățenii acestui oraș și pe cei din împrejurimi. Să nu uităm calamitățile majore care s-au abătut asupra zonei (inundații, vijelii, etc.) care au dus la distrugeri majore, iar echipajele pe care le-am coordonat au acționat neîncetat până s-a restabilit starea de normalitate. Credeți dl. Pantea, că la sfârșitul orelor de lucru eu am plecat acasă la familia mea? Nu domnule consilier, am pus mâna și am ajutat, în multe cazuri nu am mâncat nimic în acele zile. Am făcut asta pentru că mi-a plăcut să ajut și nu am așteptat niciodată nimic în schimb! Dar să afirmi mereu că noi suntem incompetenți și că nu facem nimic, mi se pare că dorești mereu să arunci cu noroi ori, mă rog, probabil asta e calitatea ta ca om, ca și consilier personal, probabil scrie și în fișa postului să faci asta!” a declarat președintele organizației AUR Huedin, Broscoi Flaviu.

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu