„Un gând bun de Crăciun!” în Munții Apuseni. Vezi ce a făcut un deputat PSD de sărbători!

Deputatul Natalia Intotero și doamnele din OFSD Hunedoara au fost aproape de vârstnicii şi copii hunedoreni și de sărbători! Liderul OFSD Hunedoara, Natalia Intotero, are o tradiție în a ajuta hunedorenii aflați în dificultate, încă din perioada când era liderul tinerilor social-democrați hunedoreni.

Alături de deputatul brădean, la campania intitulată „Un gând bun de Crăciun!” au participat și reprezentantele ale OFSD Hunedoara: „Se încheie încă un an şi împreună cu colegele şi prietenele din OFSD din Judeţul Hunedoara am încercat să aducem bucuria Sfintei Sărbători în inimile celor mai puţin favorizaţi de soartă, care au nevoie cel mai mult de înţelegerea şi nei copii orastieiubirea semenilor, de ajutorul şi încurajarea noastră. Prin Campania “Un gând bun de Crăciun!” am oferit daruri vârstnicilor şi copiilor aflaţi în centrele din Deva, Hunedoara, Geoagiu, Orăştie, Brad, Hateg, Vulcan, Petrosani, Petrila, Uricani, din alte comune hunedorene” arată social-democratele din județul Hunedoara.

Natalia Intotero s-a arătat încrezătoare că 2016 va aduce speranţa unui nou început, dar şi înţelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care le oferă viaţa: „În calitate de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Social-Democrate din Judeţul Hunedoara, doresc să adresez un gând frumos şi calde mulţumiri colegelor care au ales să se implice în politică, cu speranţa că lucrurile pot fi îndreptate spre mai bine în România şi cu convingerea vom avea o şansă în viitor doar dacă ne vom asuma răspunderea şi ne vom acţiona neobosit în această direcţie.

Anul care vine să ne aducă tuturor speranţa unui nou început, dar şi înţelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ni le oferă viaţa. Fie ca spiritul Crăciunului să vă dăruiască bucurii şi prosperitate, fericire şi noroc, să vă umple inimile”.

Articole asemănătoare