Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 103J Sîncraiu – Aluniș

Reprezenanții Consiliului Județean Cluj informează că au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 103J pe tronsonul Sîncraiu – Aluniş.

Lucrările de modernizare şi reabilitare pe acest drum județean au vizat un sector în lungime de peste 1,5 kilometri, mai exact de la kilometrul 5+460 până la kilometrul 7+000 şi au constat în operațiuni complexe, în profunzimea căii de rulare, respectiv realizarea de fundaţie cu balast şi piatră spartă, şanţuri şi aşternerea a două starturi de asfalt, binder și strat de uzură.

Este o investiție extrem de importantă pentru cetățenii din zonă, dar nu numai, deoarece acest drum județean face legătura cu drumul național DN 1R și, mai departe, spre drumul național DN 1, pe direcția Huedin, cel mai important oraș din zonă” a declarat AlinTișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Pentru finalizarea integrală a acestei investiţii, în această perioadă se află în derulare lucrări constând în acostamente, racordări la drumurile laterale, urmând să se realizeze şi lucrări de marcaje şi semnalizare rutieră.

Anterior finalizării acestui sector de drum, au fost finalizate aceleaşi tipuri de lucrări de modernizare şi reabilitare pe un tronson în lungime de 5,460 kilometri, respectiv de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 5+460.

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu